Activitats Esbart Terrassa al 2015

 

MEMÒRIA DE LES ACTIVITATS DE L’ ESBART TERRASSA DINS DE L’ ANY 2015.

 

14 de Febrer Participació dins la rua de carnestoltes de Terrassa,en la qual anàvem vestits d’indis de play mòbil.

15 de Febrer Participació a la rua infantil de carnestoltes de la nostra ciutat.

18 de Abril Col·laboració amb la coordinadora de grups de cultura popular i tradicional a la festa de la Culturassa, en la seva cinquena edició, al parc de Sant Jordi de la nostra ciutat. Els actes van durar tot el dia. Diferents grups de cultura van exposar els seus tallers i es van poder veure tot tipus de actuacions de les diferents entitats culturals de la ciutat.

3 de Maig Celebració de la festa de la Santa Creu i l’arbre de maig a la parròquia de la sagrada família de la nostra ciutat. Enguany els padrins foren la Sra. Maria Assumpta Romañach Munill, antiga dansaire del nostre Esbart i el Sr. Lluís Puig Gordí també antic dansaire del nostre esbart i ex director artístic del mateix, des de 1984 fins al 1991. Dins aquest període de temps el Lluís va recuperar la festa de la Santa Creu l’any 1985. Es a dir que enguany celebrem el 30ºaniversari de dita festa. Un cop acabada la festa vàrem gaudir del tradicional dinar de germanor al restaurant “EL SET” de la nostra ciutat.

9 de Maig Participació dins els actes de la Fira Modernista de la nostra ciutat . Juntament amb la colla Amunt i Crits, vàrem sortir vestits d’època (classe burgesa) i en comitiva, fent una petita cercavila pel centre de la ciutat. El punt d’inici fou al parc de Sant Jordi i va finalitzar a la Plaça Nova.

10 de Maig Participació dins els actes de la Fira Modernista de Terrassa . Juntament amb la colla Amunt i Crits i els Federins trabucaires de Terrassa, vàrem sortir tots junts vestits d’època (classe treballadora) fent una petita cercavila pel centre de la ciutat. Durant el transcurs de la cercavila es duia a terme una petita representació de com els ciutadans del poble amb les seves forques a les mans, lluitaven contra els soldats armats. Dita cercavila tenia la seva cloenda a la Pl. Vella, amb una galejada de trabucs. 6 de Juliol Col·laboració en els tallers per petits i grans de la Festa Major Infantil al parc de Vallparadís, organitzada per la Xarxa i en la qual col·labora la nostra Agrupació.

19 i 20 de Setembre Col·laboració del nostre esbart, dins els actes programats per la Ciutat Gegantera de la nostra ciutat organitzada pels Geganters de Terrassa.

18 de Octubre Col·laboració en el concurs Nacional de Colles Sardanistes organitzat per la nostra Agrupació. L’acte es va dur a terme a la Plaça Nova de la nostra ciutat.

31 de Desembre Col·laboració amb la Coordinadora de grups de Cultura Popular i Tradicional de la nostra ciutat. Sortida per celebrar el darrer dia del any escenificant l’ Home dels Nassos i la seva companya la Margarida Tafanera.