Memòria Amunt i Crits 2016

ACTIVITATS

S’han dut a terme els cursets i tallers d’ensenyament de sardanes a l’Escola Tecnos i a través de ensenyament en el seu programa enganxa’t al Contrapunt a les següents escoles : Vapor, Sala i Badrinas, Bisbat d’Egara, Ramón i Cajal i l’Escola L’Avet.

Es segueixen enviant informacions dels nostres actes als mitjans de comunicació locals.

Es segueix fent el manteniment de la nostra Web.

Participació en el 10è aniversari de la Biblioteca del districte 6.

El 24 de gener vam actuar a la Mitja Marató de Terrassa on vam ballar sardanes, l’estepera i la polca d’hours.

Un any més s’ha  participat en la Rua del Carnestoltes de Terrassa, vam anar disfressats de mussols i el nom era “Vas més sol que un mussol”, ens ho vam passar molt bé però no vam aconseguir cap premi.

El 11 de març es va fer l’ Assemblea de l’Agrupació Folklòrica Amunt i Crits en que com sempre es van presentar el nostre informe d’activitats i els comptes de la secció.

El 3 d’abril vam fer el Dinar de Germanor al restaurant Milton Convention, amb la actuació de la colla veterana Continuïtat per amenitzar la tarda. Això després del repartiment de distincions i trofeus a tots els dansaires. Ens va acompanyar el regidor de cultura de l’Ajuntament de Terrassa Jordi Flores.

El 9 d’abril es van fer uns tallers i una exhibició al Parc de Sant Jordi amb motiu de la Festa La Culturassa de la Coordinadora d’Entitats de cultura popular de Terrassa.

El 27 d’abril vàrem participar a la Festa de la Mare de Deu de Montserrat, organitzat per l’Ateneu Terrassenc

El dia 1 de Maig  participàrem a la Festa de la Santa Creu de la Sagrada Família de Terrassa amb ballada de sardanes per part de totes les colles, i balls d’esbart per part de la colla infantil.

El 8 de Maig vàrem participar a la Fira Modernista de Terrassa. Amb vestits propis i altres cedits per el nostre Esbart, vàrem fer una rua per tot el Centre de Terrassa amb ballades als llocs més emblemàtics i que va acabar amb una audició de sardanes a la Plaça Nova. El diumenge dia 10 al matí vam participar a la rua del grup de trabucaires  Federins de  Terrassa.

El dia 26 de maig la colla Amunt i Crits va fer una exhibició a Capitania General de Barcelona i el 27-5 al Palau de la Música amb motiu de la festa de las Forces Armades.

Del dia 4 al 6 de juliol vam col·laborar amb la XARXA en l’organització dels actes de la Festa Major Infantil de Terrassa.

I vàrem participar a la Cercavila del dissabte a la tarda juntament amb la resta d’entitats de cultura popular de la ciutat.

El 31 de juliol vàrem participar a l’Aplec Internacional a Perpinyà les nostres colles Amunt i Crits i Continuïtat.

El dia 11 de setembre, es va participar a la Ofrena Floral al Monument de la Pl. Del 11 de setembre que es va fer en motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Participarem a la Festa del Pilar a Terrassa el dia 12 d’octubre

El dia 18 d’octubre vam organitzar  el nostre Concurs de Colles Sardanistes. Ja hem arribat a la  67ena edició del concurs. Hem acollit a les colles que participenen el Campionat B de Catalunya de colles Veteranes i el Bàsic d’Honar Gran. Amb una participació total de 25 colles.

A la tarda Concurs Individual de Sardanes Revesses, que assolia  la seva 43ena edició, amb els habituals jocs pel públic i pels revessaries i concert de música per a cobla, que es va celebrar al Auditori Municipal de Terrassa.

La interpretació musical de tota la Festa va anar a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell.

El dia 20 d’octubre varen participar en el concert de la Banda del exèrcit en el Centre Cultural de Terrassa

Participarem a la Festa dels Supers de Barcelona

Participació de l’entitat en el Saló Juguem de la nostra ciutat.

Com cada any vàrem assistir a la Cloenda del Territorial de comarques de Barcelona i de Barcelona ciutat , i també a la Cloenda de la Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.

Com a objectiu principal de la nostra Secció, hem participat en concursos arreu de Catalunya i en els CAMPIONATS TERRITORIALS DE COLLES SARDANISTES en les següents categories i classificacions:

Infantils  : PETITS AMUNT I CRITS 1er lloc de lluïment i 8è lloc de revesses.

Grans     : AMUNT I CRITS 6è lloc de lluïment i 1er de revesses.

Veterans: CONTINUITAT 8è lloc de lluïment i 10è de revesses.

La Colla Petits Amunt i Crits ha participat al campionat de Catalunya de Punts Lliures en categoria Infantil celebrat a Manresa, quedant classificada en 4art lloc.

I la Colla Llampec en el campionat de Catalunya de Lluïment ha quedat en el 4art lloc.

Durant tot l’any hem recorregut tota Catalunya portant el nom de Terrassa amb orgull ballant la nostra Dansa Nacional.

 

 

 

JUNTA A 31-12-2016

La Junta actual enguany ha tingut la baixa del Sr. Lluís Jordan que s’ha produït en la última reunió del any i la incorporació al mes de març de la Sra. Ester Lloret.

Així doncs la junta actual està formada per els següents membres :

 PRESIDENTA         :     NÚRI ESCUDE

SECRETARI          :     JAUME COLOM

TRESORER           :     ALBERT CANAL

VOCALS             :     JOAN MANEL BACH

ESTER LLORET

LLUÍS MONTSECH

JOSEP MANEL PUEYO.