16 juny 2013

Premi Rosa d’Or Floricel

Anglès Premi Rosa d’Or Floricel 2013 atorgat a Nuri Escudé i Guil


El diumenge dia 16 de juny, en l’aplec organitzat per l’Agrupació Sardanista Floricel d’Anglès (Girona), ha estat lliurat el guardó Rosa d’Or 2013 a Nuri Escudé i Guil, presidenta de l’Agrupació Folklòrica Amunt i Crits.

Ha estat un dia ple d’emocions, el autocar que portava la gent de Terrassa fou rebut per la junta de l’entitat organitzadora, i han ballat sardanes fins al migdia. Després tots junts han fet un dinar de germanor al mateix aplec.

A la tarda, a dos quarts de cinc, continuà l’aplec i abans de la sardana de conjunt a les 6 de a tarda, el president de l’entitat li va concedir el guardó; fou acompanyada d’altres guardonats en edicions anteriors i del batlle d’Anglès, també l’hi han fet entrega d’una placa commemorativa.

A continuació ha estat ballada pels assistents la sardana de conjunt, interpretada al mateix temps, per les tres cobles, Arenys de Munt del mestre Ricard Viladesau; sardana que enguany a estat escollida per celebrat arreu del món el Dia Universal de la Sardana.

Veure en Facebook:  http://donesdeterrassa.wordpress.com/2013/05/27/nuri-escude-premiada-per-la-seva-tasca-sardanisticahttpdonesdeterrassa-files-wordpress-com20130519_nuria_escude-jpg/